top of page
IMG_1825.JPG

YOGA HOS OSS

Här kan du investera i ett klippkort eller boka in dig på en av våra kurser. Längre ner på sidan kan du läsa mer om vilka typer av klasser vi erbjuder här på Udaya Yogastudio.

KLIPPKORT OCH KURSER

 • UPPTÄCK YOGA 3 GGR

  500kr
  Upptäck yogans alla fördelar! (Erbjudande gäller 1 ggn/pers)
  Giltigt i en månad
  • 3 valfria yogaklasser som bokas via hemsidan eller appen.
  • Kortet är personligt och kan endast köpas en gång.
  • Under perioden får du 20% rabatt på annat kort eller kurs.
 • KLIPPKORT 10 GGR

  1 950kr
  Investera i en kontinuerlig praktik
  Giltigt i 6 månader
  • 10 valfria yogaklasser som bokas via hemsidan eller appen.
 • Prova på Yoga 150 kr

  150kr
  Nyfiken på Yoga? Prova för endast 150 kr (Gäller 1ggn/pers)
  Giltigt i 3 månader
  • Första bokningen hos oss kostar endast 100 kr
  • Kom till oss och upplev yoga i vår fina studio
 • Yoga 1 gång

  225kr
  För dig som inte har klippkort än
   
  • 1 valfri yogaklass som bokas via hemsidan eller appen
 • KLIPPKORT 20 GGR

  3 700kr
  Investera i en kontinuerlig praktik
  Giltigt i ett år
  • 20 valfria yogaklasser som bokas via hemsidan eller appen

När du köpt ditt klippkort får du ett bekräftelsemail. För säkerhets skull, titta även i din skräppostmapp. Du kan sedan boka via bokningsschemat och "betala" med ditt klippkort. Har du ytterligare frågor, hör av dig till oss! Varmt välkommen!

VÅRA KURSER & KLASSER

Nedan kan du fördjupa dig i de olika yogastilar och metoder vi undervisar i på Udaya yogastudio. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar kring klasserna.

VINYASA FLOW

Vinyasa är sanskrit och betyder ungefär att med medvetenhet placera något på ett särskilt sätt. Med medvetna andetag och med flödande rörelser placeras kroppen in i olika positioner (asanas). Klassen inleds med en grundande andningsövning (pranayama) och meditation som hjälper dig att "landa på mattan" och bli närvarande i stunden. Vinyasan är yang/dynamisk och en fysiskt krävande form av yoga. Du blir utmanad i styrka och balans samtidigt som du utvecklar smidighet och får ökad rörlighet.  Med lekfullhet lyfter vi energin genom kroppen och du får aktivera muskler som du kanske inte visste att du har. Andetaget är centralt och guidar dig genom rörelsen och kopplar ihop kropp och sinne.

IMG_0448.jpg

HATHA YOGA

Hatha, Ha (sol) - Tha (måne). En förening av det maskulina och det feminina.
Genom hathayoga vill vi skapa en balans mellan de olika energisystemen i kroppen. Klassen inleds ofta med en guidad meditation följd av pranayama (andningsövningar) och asanas (kroppspositioner). Hathayoga är en fysisk form av yoga där hela kroppen används och varje position hålls något längre. Denna klass passar dig som söker balans mellan kropp och sinne och vill ha en dynamisk klass i lugnare tempo i  kombination med meditation. Ge dig själv en härlig stund på mattan med både stärkande positioner, stretch och övningar för andningen.

pic1_3.jpg

SLOW FLOW VINYASA

En dynamisk klass som utmanar balansen och styrkan. En klass i lite långsammare tempo som lägger fokus på att få kontakt med varje rörelse. Vi sträcker ut och landar in. Vi har också möjlighet att hitta lite djupare ner i positionerna samtidigt som vi utmanar vår uthållighet – mentalt och fysiskt.

Child's Pose

YIN YOGA

Yin/stillhet är motpolen till yang/dynamiskt och yinyoga är en av de lugnaste yogaformerna där vi fokuserar på att lyssna och känna in. De enkla positionerna utförs sittande eller liggande i stillhet och närvaro. Vi slappnar av, låter kroppen vara och genom så kallad passiv stretch når vi kroppens bindväv (fascia). Varje position hålls i 3-5 minuter. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Vid yinyoga sätts det parasympatiska nervsystemet igång och du går in i ett avslappnat, mycket lugnt tillstånd.

pic1_4.jpg

PILATES

I pilates ligger fokus på kvalitet, vi utför rörelserna med fokus och kontroll. Vi jobbar i ett relativt lugnt tempo med varierande övningar, där andningen får oss att koppla ihop kroppen och sinnet och din kroppsmedvetenhet ökar. Genom Pilates stärker du din core och minskar muskulära obalanser och det är ett utmärkt komplement till annan träning.

IMG_1820.JPG

WORKSHOPS & EVENTS

Håll utkik i våra flöden! Då och då arrangerar Udaya workshops och ceremonier i studion. Detta är en chans för dig att fördjupa dina kunskaper inom ett visst område gällande yoga och välmående. Missa inte möjligheten att djupdyka, följ oss i våra sociala kanaler på instagram och facebook.

IMG_3748_edited.jpg

Få nyheter från Udaya Yogastudio

bottom of page