top of page

OM UDAYA YOGASTUDIO

Udaya är sanskrit och betyder ungefär "att resa sig". Såsom solen stiger och likt ett frö som gror och reser sig uppåt finns Udaya studio här för att du ska finna din egen väg mot inre och yttre balans och möjlighet att växa. Root to rise. Genom att grunda och jorda oss neråt kan vi också växa uppåt. Livet är livet. En cykel av uppgång och nedgång, välmående och utmaning. Till Udaya är du välkommen precis som du är.

Vår vackra studio med fantastiskt ljusinsläpp är belägen mitt på gågatan i Svedala. Här har vi skapat en varm plats att landa på. Vi erbjuder klasser i olika yogastilar, från fysiskt utmanande till lugna och meditativa. Oavsett om du är van yogi eller helt ny är du välkommen att yoga med oss.

 

Studion drivs av vännerna Hannah Runnqvist och Sofia Lindeberg. Vi har i flera år drivit gemensamma projekt inom textildesign och formgivning men också delat yogan som ständigt är närvarande i och runt oss. På ett meditationscenter i södra Indien började våra drömmar om en egen studio ta form. Drömmen skulle komma att bli Udaya Yoga Studio.

Varmt välkommen hit!

VI SOM UNDERVISAR

IMG_0448_edited.jpg

SOFIA LINDEBERG

 För Sofia handlar yoga mycket om att möta sig själv utan alla filter och föreställningar. Att hitta sin sanna, innersta kärna och att väcka den inre energin, shaktin, vi alla bär på. Hon fascineras ständigt av yogans transformerande egenskaper och hur den ger ovärderliga verktyg i mötet med världen utanför. 

Under sin yogaresa har hon praktiserat olika stilar, från Hatha och Ashtanga till kundalini, yin och animal movement. Idag praktiserar hon främst kraftfull, flödande Vinyasa yoga där fokuset ligger på en praktik med hängivelse och ett större syfte. Hon arbetar mycket med de feminina energierna, shakti vilket är ständigt närvarande i hennes undervisning.   

 

På Sofias klasser blir du utmanad att testa dina gränser och se kroppens och sinnets fantastiska möjligheter. Med glädje och glimten i ögat tar Sofia dig framåt på vägen mot styrka och närvaro. 

 

Jai Maa!

HANNAH RUNNQVIST

Hannah är certifierad yogalärare (RYS200) och utbildad under Todd Grube (US) och Jenny Viktorsson och har praktiserat yoga och meditation i över 10 år.

Hannahs väg in i yogan var via meditationen och ledde till en egenupplevd självläkning med en kombination av yoga, meditation och optimal kost för kroppen. Hannah intuition som kommer av den självupplevda erfarenheten av yogans positiva effekter för kropp och sinne, kombinerar hon även med sin akademiska bakgrund och nyfikna intresse även för yogans vetenskapligt belagda effekter för välmående och sitt intresse för balanserad kost för optimal hälsa.

Hon har under sin yogaresas gång praktiserat flera olika stilar som hatha, yin, vinyasa, kundalini och mediyoga. I den återkommande meditationen finner hon de verktyg som behövs för att skala bort det oväsentliga och komma åt det som är det allra viktigaste i sin innersta kärna. Genom yogans olika delar hittar hon till mer balans inom sig själv, men också gentemot andra och i sin relation till världen. Det i sin tur skapar plats för mer glädje, energi, styrka, lugn, tillförsikt och kärlek. Detta vill hon förmedla till andra.

Oavsett om det är en dynamisk eller lugn klass, innehåller Hannahs pass ofta grundande inslag och ibland kortare meditationer.

pic1.jpg

MARIA GEORGSSON

Maria Georgsson är utbildad danspedagog på Danshögskolan i Stockholm. Det var där hon kom i kontakt med Pilates för första gången. Maria är utbildad pilatesinstruktör, i Stott Pilates Matwork, på Stockholm Pilates Center.

Få senaste yoganytt från oss

bottom of page