top of page

SAGT OM OSS

Vårt varmaste tack till er som delat er upplevelse.

Full pott! Är som i en annan värld hos er. Jag gå därifrån och känner mig harmonisk och stark. Klasserna får mig att landa och slappna av för att sedan byggas upp till att bli fysiskt utmanande. Jag lär mig massor varje gång och märker hur yogan påverkar mig positivt i min vardag men också i min övriga träning. 
Harmonisk, stark och utsträckt sammanfattar min upplevelse! Sen älskar jag också miljön i studion och teet ni bjuder på efter klasserna.

-Frida

Jag är en människa med väldigt mycket inre stress som har svårt att koppla av och koppla bort. Jag har gått på många olika yogapass för olika instruktörer. Det har dock alltid slutat med att jag mest stirrat på klockan, tänkt på andra saker och sen inte återkommit för "det har ändå inte gett mig något". 
Men inte med Sofia. Hon utstrålar ett sånt lugn som smittar av sig. För första gången njöt jag av yoga. För första gången kollade jag inte på klockan, för första gången hittade jag lugnet och andningen och för första gången kommer jag komma tillbaka.

-Sara

En lugn och rogivande miljö som gör att jag landar och går ner i varv. Jag är i behov av att lära mig koppla av, träna upp min balans samt smidighet och styrka. Detta utmanas jag i vid varje tillfälle. När klassen är slut och teet uppdrucket går jag därifrån och känner ett inre lugn.

-Carina

Tack Hannah för en sån fin practice idag. Lugn och bra röst och det var lätt att hänga med. Så fin stämning och känsla i rummet. Pure love!

-Ia

Stort tack för idag, längtar redan till nästa gång! Att yoga hos er i studion ger mig även så mycket mersmak och inspiration till min egen yogapraktik hemma. Min yogapraktik kompletterar också min träning i crossfit och löpning på ett givande sätt där jag kan använda nya insikter från yogan, så jag kan verkligen rekommendera yoga till andra som tränar mycket annat. Dessutom har ett långvarigt handledsproblem förbättrats tack vare 

min yoga hos er!

Hannahs klasser är i bra tempo, utmanar och tränar min balans på ett bra sätt och de är tydliga så man kan lätt följa med om man har slutna ögon. Ofta är jag uppe i varv innan, men med vägledning från Hannahs behagliga röst landar jag under klassen och får hjälp att grunda mig och hitta min andning. Efter klassen känner jag mig avslappnad, uppvärmd och lugn. Jag gillar inslagen av reflektion under klassen. Så fint! Och det känns på ett bra sätt i kroppen dagen efter. Mer yoga med Hannah!

-Frida

På vinyasa flow med Hannah idag. Tempot, musiken, allt var jättebra! Precis vad jag behövde idag, tack!

-Elev

Tack för en jättefin vinyasa flow klass Hannah!

-Elev

Tack Sofia för en fin stund tillsammans i ett inkännande flöde på vinyasa flow. Roligt flöde, lagom tempo - älskar att vi höll positioner lite längre och hann känna efter. Jag kommer fler gånger! Många gånger!

-Emilie

bottom of page